E-vätskor med nikotinsalter, vad är det? Vi förklarar det för dig!

Revolutionen av nikotinsalter, för vem, för vad ?

Nyanlända på marknaden sedan slutet av 2017 gör E-vätskor med nikotinsalter ett bra genombrott i utbudet av E-vätskor (e-juice, e juice, ejuice, eller e-juice)för vaping. Okänd för några månader sedan, de hyllas av majoriteten av e-cigarettanvändare som försöker experimentet. Mindre stark i munnen, snabbare att agera jämfört med konventionella e-vätskor, vilket gör att en mer diskret vape, de har många fördelar som kan leda före detta rökare att slutligen stoppa den traditionella cigaretten permanent.

Men vad är dessa nikotinsalter? Vilka är deras fördelar, och för vilka är de verkligen avsedda ?

Vi kommer då att se hur böterna, genom att öppna dörren till nikotinsalter, men inte bara, återuppfinna vår erfarenhet av e-cigaretten.
E-vätskor med nikotinsalter, vad är det? Vi förklarar det för dig!

För att få ett tillfredsställande svar måste man vända sig till definitionen av ett salt i kemi : det är en uppsättning positiva och negativa joner (även kallade anjoner och katjoner), som har ett neutralt övergripande pH.

Det är vackert allt detta, vi är väl avancerade…

För att uttrycka det enkelt är det en specifik form av nikotinmolekylen, mycket stabil, som naturligtvis är Köp e-cigg på E-cigaretter.se närvarande i växten. Tobaksindustrin extraherar den och använder istället molekylen i sur form, medan E-vätskor hittills använt en form som gjorts grundläggande genom att tillsätta läsk (denna operation underlättade extraktion och rening av nikotin).

Vid normala temperatur-och tryckförhållanden är de allra flesta salter fasta : det här gör det svårt att extrahera dem och integrera dem i ämnen som E-vätskor. Det är av den anledningen att de inte var utbredd förrän då, eftersom forskare misslyckades med att extrahera dem korrekt med Aromer & Essenser, Capella Aromer, Flavourart Aromer, Nikotin, Nikotin salt, Vape moddar, Mekaniska Moddar, Reglerbara moddar, Squonks, RBA Coils.

För att erhålla dessa salter extraherar forskarna dem först genom att tillsätta en bas, såsom läsk, tillsätt sedan blandningar av syror (vanligtvis bensoesyra) för att sänka pH-värdet. vi erhåller sedan en blandning så att pH är mellan 5 och 6 (pH angränsande nikotin närvarande i konventionella cigaretter).

I anläggningen
Nikotin som finns i E-vätskor med nikotinsalter ingår i form av salter. Detta är den form i vilken nikotin är närvarande i växten i sitt naturliga tillstånd. Den här egenskapen ger en tillfredsställelse som bättre efterliknar det som kände med en tobaks cigarett. E-vätskor med nikotinsalter gör att du kan återskapa mer intensiva vaping sensioner.
Nikotinsalter förbättrar leveransen av nikotin med E-vätskor som är starkt doserade i nikotin (20 mg / maximalt i Europa) genom att minska träffen. En nikotin med ett lägre PH (mer surt) är faktiskt mindre irriterande och underlättar därför inandning.

Okej, men vad är meningen med att ha ETT nikotinsalt ? Vilka är fördelarna med en sådan produkt ?

Allt ligger i molekylens sammansättning och speciellt i dess pH.

Det verkar först och främst att nikotinsalter passerar lättare in i blodet än nikotinbas. Rökare har således tillräcklig cirkulerande hastighet av nikotin snabbare och känner mindre behovet av att fortsätta vaping gest. Användningen av nikotinsalter skulle därför minska längden på vape sessioner, vilket gör det möjligt att också gradvis utrymme sessionerna.

Faktum är att konventionella flytande vätskor endast uppnår en koncentration av nikotin i blodet som motsvarar cigarettens 20 till 30 minuter efter puffen. Nikotinsalter skulle tillåta (studier behövs fortfarande för att vetenskapligt fastställa dessa data) för att erhålla denna koncentration på 25 till 30 sekunder, vilket liknar beteendet hos nikotin rökt via en tobak cigarett.

Den andra fördelen, jämfört med den grundläggande nikotin som konsumeras via e-vätskor, är det svagt sura pH, vilket begränsar känslan av halsirritation (även kallad ” Hit “eller” throat hit “). Denna obehagliga känsla som orsakar hosta finns ofta när vaping E-vätskor mycket doseras i nikotin, och kan avskräcka nya e-cigarett användare. Smaken i munnen med dessa nikotinsalter är mjukare och mer konsekvent (röken är mindre skrymmande men mer kompakt).

Slutligen tillåter användningen av nikotinsalter att röka med lägre potens. Mindre luft inandas: vaping är mer diskret och detta gör det möjligt att minska konsumtionen av produkten med ca 2 eller 3, vilket inte är försumbar !
Nikotinsalter, för vem ?

E-vätskor med nikotinsalter är först och främst intressanta för profilen för första gången vapers. Jacques Le Houezec ser nikotinsalter som en övergångsprodukt för vissa rökare som byter till vape och som inte kan få tillräckligt med nikotin eftersom de har problem med viktigare puffar (nödvändigt när du vape att inte svälja luft med ångan) som irriterar halsen. Detta är fallet för personer med kronisk obstruktiv lungsjukdom (kol), emfysem eller mycket tunga rökare med mycket skadad bakre hals. “Nikotin salter tillåta dem att vape något effektivt utan irritation, förklarar Professor Le Houezec. “Då kan de gå tillbaka till traditionell vape. Det hjälper dem att komma förbi punkten att sluta cigaretter.”

Nikotinsalter är också intressanta för dem som vape mycket eftersom de har ett starkt behov av nikotin. “De som konsumerar till exempel 30 ml per dag kan ha ett litet e-cigarettsystem som producerar en mindre” antenn ” aerosol som levererar dem större doser nikotin. Detta gör det möjligt för dem att minska mängden ånga som inhaleras varje dag ” informerar J. Le Houezec.
Vem är E-vätskor med nikotinsalter för ?

Sammantaget kan alla vara oroade.

Men e-vätskor med nikotinsalter kommer verkligen att matcha:

Till nya vapers, som vill sluta röka och snabbt avvänja sig. Att snabbt nå ad hoc-koncentrationen av nikotin i blodet bidrar till att begränsa vaping gesten och underlättar uttag, samtidigt som man begränsar känslan av brist under dagen. Frånvaron av hit gör det möjligt att omedelbart använda höga doser nikotin utan att det är obehagligt och inte känna brist. Detta underlättar omedelbart upphörande av rökning, och begränsar de blandade användningsområden associerar e-cigarett och konventionell cigarett. Till tidigare vapers, som inte var övertygade av den elektroniska cigaretten eftersom de inte kände att de var nöjda med sina nikotinbehov, kommer oro säkert att lösas tack vare denna nya typ av produkt. Till stora konsumenter, vaping antingen produkter redan mycket doseras och inte stödja “halsen hit” väl, eller vill minska förbrukningen av e-vätska.

En av begränsningarna av nikotinsalter är behovet av att ha ett specifikt material (Pod-typ) och att ändra sina vapingvanor (eftersom, till skillnad från de gamla metoderna, är produktionen av en stor mängd ånga inte längre nödvändigt för att erhålla en god blodkoncentration av nikotin).

Sammanfattningsvis görs E-vätskor med nikotinsalter för om:

Du startar vape eller om du vapo-rök och har svårt att bedöma nikotinnivån du behöver. Du är en ” fet ” vapers trött på att vara hooked på din elektroniska cigarett, du kommer vape mindre. Du vape och känner en gen med en hög nikotinnivå. Du vaping och letar efter Liten storlek utrustning som ger bra prestanda.

Om du är intresserad av våra e-vätskor med nikotinsalter, kom och upptäck vårt sortiment av e-vätska med nikotinsalter

Vilket material är lämpligt för användning av nikotinsalter?

Pod Breeze Aspirealla elektroniska cigaretter tillåter inte att använda denna typ av produkt.

Du måste ha en anordning med indirekt inandning (eller clearomizer), med ett motstånd större än 1 ohm (därför mellan 1 ohm och 2.2 ohm).

Låg effekt utrustning kommer att föredras, pod typ.
E-vätskor med nikotinsalter är gjorda för användning i små förångningsanordningar. Det är absolut nödvändigt att anpassa mängden ånga som levereras eftersom nikotin absorberas lättare av kroppen på grund av den lägre träffen.
OBS: Vi rekommenderar inte användning av E-vätskor med nikotinsalter på Sub-ohm-utrustning (dvs. motstånd med ett värde mindre än 1 ohm) . E-vätskor med nikotinsalter har utformats för att fungera optimalt på små pod-typ utrustning.
Övergång till nya vaping vanor: upptäck skida !

De tidigare rekommendationerna eliminerar därför alla finfördelare och behåller endast en mycket liten del av clearomizersna som finns på marknaden, vilket kräver att konsumenten utrusta sin utrustning ordentligt.

Dessutom erbjuder den lägre dagliga konsumtionen av produkten nya möjligheter till miniatyrisering av e-cigaretter.

Det är här pods kommer in i bilden. Pods kommer att ändra din vaping erfarenhet: inga fler slumpmässiga flytande påfyllningar. E-cigaretten är kompakt (den passar vanligtvis i handflatan) och diskret : det gör väldigt lite ånga.

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.