De bästa billiga VPN-leverantörerna 2020

UPPDATERING: denna historia har uppdaterats efter nyheten att en NordVPN Server var hackad.

Bästa VPN Sverige (2022) | TOP 10 Bäst VPN Test | Guide + Tips

Nyligen, NordVPN blir allt populärare eftersom de kan garantera din säkerhet och integritet när du surfar på webben. Du kan också använda en VPNS.se för att få tillgång till American Netflix eller American Amazon Prime video från Storbritannien.
Den goda nyheten är att du kan köpa en betrodd och testad VPN utan att bryta banken. Vi har nått ut till våra partners och samlat exklusiva erbjudanden för IGN läsare att dra nytta av denna oktober, som du kan se nedan:

PureVPN erbjuder det bästa värdet för pengarna. £2,00 per månad är ett av de lägsta beloppen du kommer att behöva betala för en VPN-tjänst på en ett års plan. Men det är inte bara det låga priset som gör denna VPN-leverantör stor. PureVPN är fullspäckat med fantastiska funktioner, som tillgång till American Netflix och American Amazon Prime video i Storbritannien, samt ett imponerande urval av servrar för att se till att du får den bästa användarupplevelsen.

IGN Exclusive: PureVPN 1 år plan-~ £2,00 per månad eller £28,00 faktureras årligen (77% rabatt). 31-dagars pengarna tillbaka-garanti ingår.